47-мото Народното събрание започна работа. През тази година два последователни

...
47-мото Народното събрание започна работа. През тази година два последователни
Коментари Харесай

ГЕРБ: Настоящият парламент не разполага с легитимност за нови авантюри

47-мото Народното събрание стартира работа. През тази година два поредни Народното събрание се провалиха в опита да излъчат постоянно ръководство. Този неуспех беше осъден от гласоподавателите с рекордно ниска изборна интензивност. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Трябва да го отчетем. Настоящият парламент не разполага с легитимност за нови случки. Каквото и да е болшинството, то ще бъде резултат от взаимни отстъпки. Конфигурацията е плод на нужда, сподели Атанасова. Не е ясно какъв брой български жители бяха лишени от правото си на глас. Всяка заблуда, че някой може да диктува ще се разбие, както се разрушиха илюзиите на партиите на митинга. Осъзнаваме изцяло нуждата от основаване на ново държавно управление и работещ парламент като първа крачка за излизане от рецесията.

Мога да подсигурявам, че в случай че има постоянно държавно управление, то ще получи толеранс и при предпочитание може да разчита на нашата експертиза и опит за бюджета за идната година, чието разискване настояваме да е през тази календарна година, добави ръководителя на ПГ на ГЕРБ-СДС. Ще настояваме всяка стотника държавен дълг да бъде обоснована и изразходвана рационално. Ще се противопоставим приходите на жителите да се усилват посредством вземането на заеми, безапелационна е Атанасова.

" Първият ни импортиран план ще бъде за налагане на мораториум за изтегляне на нов държавен дълг до избирането на ново държавно управление, уточни тя. Очакваме още през 2022 година 8 милиарда лв. да бъдат планувани в бюджета, в случай че това не се случи, това значи, че корупцията е била предизборна неистина ", сподели още Атанасова.

" От нас зависи да дадем убеденост на българите, че могат да живеят в страна на сигурност и успокоение. Това ще им върне доверието в нас ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР