47-годишен баща бе признат за виновен в това, че в

...
47-годишен баща бе признат за виновен в това, че в
Коментари Харесай

Варненец, заживял в чужбина, бе осъден за неплащане на издръжка на малолетното си дете у нас

47-годишен татко бе приет за отговорен в това, че в интервала от месец юни 2018 година до месец октомври 2022 година в това число,  откакто е бил наказан с влезнало в действие решение на Районен съд – Варна, да устоя собствен низходящ – сина си, умишлено не извършил това си обвързване за повече от две месечни вноски – общо 53 месечни вноски.

Подсъдимият е трябвало да заплаща на малолетния си наследник ежемесечна прехрана в размер на 150 лв. месечно посредством неговата майка и легален представител, като общата стойност на задължението му за интервала е 7950 лв..

Мъжът в това време се открил да живее в чужбина и едвам след призоваването му в качеството на обвинен през предходната година, посредством банков трансфер, на два пъти, превел единствено част от дължимата прехрана на детето си.  Деянието е закононарушение по член 183 от Наказателен кодекс.

С присъда състав на Варненския областен съд наложи на 47-годишния обвиняем наказване от 3 месеца отнемане от независимост, чието осъществяване се отсрочва с изпитателен период от 3 години.

рисъдата може да се апелира или стачкува в 15-дневен период пред горната правосъдна инстанция.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР