45 кг сребърни изделия са задържани от митнически служители при

...
45 кг сребърни изделия са задържани от митнически служители при
Коментари Харесай

Митничари задържаха 45 килограма сребърни бижута при два отделни случая

45 кг сребърни произведения са арестувани от митнически чиновници при два обособени случая в края на предходната седмица, оповестиха от Агенция " Митници ". Бижутата са арестувани на граничните пунктове Калотина и Капитан Андреево.

Около 22.30 ч. на 24.03.2022 година на Граничен контролно-пропусквателен пункт Калотина на излаз от страната пристигнала товарна комбинация, състояща се от влекач с ремарке, със сръбски регистрационен номер. Превозното средство, ръководено от сръбски жител с букви е селектирано и отклонено за щателна митническа инспекция.

При последвалата инспекция митническите чиновници са разкрили 32.346 кг сребърни произведения, както и още 1639 броя продукти с изображения на търговски марки - 442 чифта маратонки, 48 дълги спортни комплекти, 157 дънки, 15 къси панталони, 741 тениски, 35 якета и 201 парфюма.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Водачът на товарната комбинация е бил притеглен в качеството на обвинен и му е наложена мярка за неотклонение " задържане под стража ". Разследването по делото продължава.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР