44% от потребителите пазаруват онлайн хранителни стоки и продукти за

...
44% от потребителите пазаруват онлайн хранителни стоки и продукти за
Коментари Харесай

Почти половината от от потребителите пазаруват онлайн хранителни стоки над веднъж седмично

44% от потребителите пазарят онлайн хранителни артикули и артикули за семейството повече от един път седмично. Това сочат данни от потребителско изследване измежду клиентите на най-големия онлайн супермаркет у нас, оповестява БНР.

В изследването по поръчка на компанията са взели участие над 1 200 консуматори от София, Пловдив, Пазарджик, Благоевград и Перник. 75% от тях са дами, 25% мъже, в необятен възрастов диапазон (26-55 г.).

Големият интерес към този тип извършване на покупки пораства и след строгите ограничения на Covid пандемията, споделя Иван Александров, създател и изпълнителен шеф на онлайн хранителния магазин.

" Все по-голяма част от покупките минават онлайн. Незаменима част от техните покупки са плодове и зеленчуци, млечни артикули, месо и риба. Т.е. главните артикули без които не можем да седнем на вечеря. Трендовете в действителност са в посока от ден на ден хора да пазарят онлайн поради по-бързата доставка и по-голямото улеснение ", сподели Иван Александров, създател и изпълнителен шеф на най-големия онлайн супермаркет.

Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР