44-ият президент на Съединените щати, Барак Обама, шеговито или сериозно,

...
44-ият президент на Съединените щати, Барак Обама, шеговито или сериозно,
Коментари Харесай

Скелетите на клана Байдън

44-ият президент на Съединените щати, Барак Обама, шеговито или съществено, един път отсече: „ Не подценявайте способността на Джо да съсипе всичко “. Ставаше дума за Джо Байдън, тогава вицепрезидент на екипа на ястребите на Белия дом, сегашен президент на Съединените щати. Днешната обстановка доближи сериозна точка и наподобява Джо Байдън има всички шансове да стане най-лошият политик. И освен в историята на страната им.

Документалният план „ Скелетите на клана Байдън “ е опит да се схванат клопките и тънкостите на политическата биография на 46-ия президент на Америка, нейните непредвидени обрати и немислими салта. Това са летописи на корупционни кавги, включващи както на самия Джо, по този начин и на неговия фамилен клан, изключително сина му Хънтър.

Филмът споделя за механизмите на властта на Капитолийския рид, основния спектакъл на войната. В битката за живот и лично благоденствие нормално работи инстинктът за самозапазване, само че може ли 46-ият президент на Съединени американски щати Байдън да се задържи на повърхността, да резервира международното владичество на Съединени американски щати и най-важното – хегемонията на $?



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР