44-годишният предприемач Симо Касабов е съпругът, който преби снощи с

...
44-годишният предприемач Симо Касабов е съпругът, който преби снощи с
Коментари Харесай

Eто го изродът-милионер, пребил жена си с тенис ракета

44-годишният бизнесмен Симо Касабов е брачният партньор, който преби нощес с тенис ракета жена си и тя е в тежко положение в пловдивската УМБАЛ " Св. Георги ". На този стадий заплаха за живота й няма, само че остава под наблюдаване, обясниха лекари пред Lupa.bg. Разследващи потвърдиха, че точно той е нанесъл зверския побой, откакто заварил половинката си да приказва по телефон, в който няма инсталирано устройство за следене и подслушване.



Симо пред Айфеловата кула

Разярен, че не е зачетена волята му, Симо сграбчил тенис ракета, с която упражнявал, и я смазал от пердах. Жената била налагана безжалостно по главата и тялото. Тя постъпила късно нощес в болничното заведение с голям брой хематоми, счупени ребра, раздран далак и спукано тъпанче, огласи по-рано зам.-районният прокурор Атанас Илиев. Двете им деца по щастлива случайност не са били у дома, когато е станал побоят. Според съседи, хлапетата постоянно ставали очевидци на експанзията на баща си.

Симо Касабов, който се занимава със строителство и търговия, бил извънредно ревностен. По тази причина конфигурирал подслушвателни и проследяващи устройства в телефоните на жена си и на двете им деца. Многократно ги заключвал у дома като форма на наказване. 

" На пръв взор Касабови са обикновено семейство, само че брачната половинка е била подложена редовно на домашно принуждение ", разяснява прокурор Илиев. 

След като пребитата потърсила здравна помощ, лекарят, който я приел, си спомнил, че през 2018 година тя още веднъж е била при него с контузии. Тогава обяснила, че раните й по главата били от рухване по стълбите. Въпреки че лекаря се усъмнил, тя упорствала, че не е жертва на домашно принуждение.

Бизнесменът е арестуван. Ако бъде потвърдена виновността му, законът планува от 3 до 10 година затвор за причиняване на тежка телесна щета. Не е ясно дали брачната половинка му ще даде показания против него, защото той от години я манипулира изобретателно, разясняват пред Lupa.bg техни съседи.

Касабов е родом от родопското село Змеица, само че живее в Пловдив, където е бизнесът му. Има 6 компании.



Симо бил обожател на лукса
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР