43-годишна жена е причинила верижната катастрофа, при която Джип Чероки

...
43-годишна жена е причинила верижната катастрофа, при която Джип Чероки
Коментари Харесай

43-годишна жена причинила автомелето до Затвора

43-годишна жена е предизвикала верижната злополука, при която " Джип Чероки " помля 7 коли на оживено варненско кръстовище през вчерашния ден следобяд, оповестиха от полицията. Жената е била зад кормилото на джипа, а съгласно очевидци в колата е имало и дете.

Инцидентът е станал през вчерашния ден малко преди 17.00 часа на кръстовището на булевардите „ Сливница “ и „ Христо Смирненски “. При маневра за завой надясно джипът се блъснал в лека кола " Ситроен ", след което се преобърнал и блъснал още 6 автомобила, чакащи на светофара.

Четирима души са били отведени за обзор в болнично заведение, като две дами са освободени без контузии. Дете и възрастен мъж са получили контузни пострадвания, двамата също са освободени без заплаха за живота.

Очевидец описа, че лидерката на джипа, предизвикал злополуката е предходна на червен светофар със скорост над 100 км/ч. Той е извадил двете дами и детето от джипа, очевидно в потрес, само че без заплаха за живота. Шофьорката единствено повтаряла, че не схванала какво се е случило. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР