42-годишната Елена бе простреляна смъртоносно от съпруга й пред свидетели

...
42-годишната Елена бе простреляна смъртоносно от съпруга й пред свидетели
Коментари Харесай

Защо Елена бе убита - говори прокуратурата, МВР мълчи

42-годишната Елена бе простреляна смъртоносно от брачна половинка й пред очевидци в заведение в следобедните часове на 18 август в столичния квартал "Лагера ", с оръжие с изтекло позволение. Пистолетът не е конфискуван от Министерство на вътрешните работи, сочи инспекция на прокуратурата по делото. Срещу 64-годишния си брачен партньор тя подала и 4 тъжби.

На този стадий от Министерство на вътрешните работи отхвърлят отговор на няколко въпроса, съобщи NOVA. Елена е имала заповед, която не разрешава на мъжа й да я приближава и ден преди да бъде убита е подала тъжба, че Венцеслав Василев я преследва и нарушава заповедта. Подала я е в прокуратурата, защото по предната тъжба в 6-о РПУ няма придвижване. Точно преди да я простреля пък, Елена желала да набере тел. 112, с цел да заяви, че мъжът й, с който са разграничени, е покрай нея. Това е и моментът, който улавя нейна другарка, с която били в заведението.

Убитата Елена набирала 112 преди мъжът й да я простреля

Венцеслав Василев, на 64 години, остава в ареста, съобщи, че тя не му давала да вижда децата и пиела.

По закон полицията би трябвало да реагира неотложно. В случая обаче униформените са завели жалбата в 6-о РПУ, разпределили са я и работата по нея е оставена за другия ден. Защо мъжът е оставен на независимост, не е ясно.

Последната тъжба на Елена е часове преди да бъде убита. Подадена е в прокуратурата, защото по тази в 6-то РПУ от предходния ден не са подхванати никакви дейности.

Следва разстрелът, а наблюдаващият прокурор Виктор Тарчев събира частите от пъзела. По думите му той няма данни Министерство на вътрешните работи да е работило по тази тъжба.

Няма и отговорен за нарязаните гуми на колата й, за което тя е подала сигнал.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР