41-годишният Борислав Николов, обвинен в убийството на 40-годишната си съпруга,

...
41-годишният Борислав Николов, обвинен в убийството на 40-годишната си съпруга,
Коментари Харесай

Постоянен арест за мъжа, обвинен за жестокото убийство на жена си

41-годишният Борислав Николов, упрекнат в убийството на 40-годишната си брачна половинка, остава за непрекъснато в ареста. Това реши Варненският областен съд, откакто реши, че е налице обосновано съмнение, че Борислав е причинител на тежкото съзнателно закононарушение.

Николов е неосъждан досега. Заради жалбите на брачната половинка му за оказано домашно принуждение е бил неведнъж предупреждаван от полицията, разкриха от прокуратурата по време на съвещанието.


 ликвидиране Варна жена дело Dariknews.bg, Деян Герговски
Тялото на 40-годишната Кремена Николова бе намерено на 25 февруари, понеделник, в апартамент на ул. ”Никола Кънев ” 32, където с Борислав живеели чартърен. Причината за гибелта й е мозъчен оток, породен от голям брой удари по главата. 

Предния ден, в неделя, сред съпрузите, които след дни са имали планувано дело за бракоразвод, се разразил следващият скандал. Според служебния бранител на Николов, от страна на обвинения е имало три шамара. Това Николов декларирал и по време на разпитите, разкри юрист Енчо Енчев.-->


 Варна ликвидиране жена дело Dariknews.bg, Деян Герговски
По време на правосъдното съвещание юрист Енчев уточни, че двамата съпрузи се скарали във връзка взимане на облекла на Борислав от общото им жилище. Свидетели на абсурда били хазяинът и хазяйката на двойката. 

Според отбраната авторството на действието не е потвърдено, защото откакто Борислав напуснал жилището, брачната половинка му се е качила при хазаите и е била в схващане. След абсурда Борислав позвънил на майка си, с цел да изнесат дружно багажа му. След това двамата напуснали жилището и си тръгнали с такси.

„ Нямам какво да кажа ”, бяха единствените думи на Борислав пред съдията. 



 Dariknews.bg, Деян Герговски

Според юрист Енчо Енчев, влезлите в действие два дни след убийството в действие промени в Наказателния кодекс, наказващи убийството при изискванията на домашно принуждение, се употребяват от прокуратурата, с цел да си прави реклама. Адвокатът направи този коментар по време на правосъдното съвещание.

В отговор след съвещанието представителят на Окръжна прокуратура Радослав Лазаров съобщи, че „ това не е реклама, това са обстоятелства ” .  " Действително е належащо обществото да знае, че домашното принуждение е недопустимо, неприлично и даже към този момент незаконно от позиция на нашия законодател ", разяснява прокурор Лазаров.

 Dariknews.bg, Деян Герговски
Ако бъде приет за отговорен, Николов може да получи наказване от 15 до 20 години отнемане от независимост , пожизнен затвор или пожизнен затвор без право на подмяна.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР