41-годишната американска певица Бритни Спиърс спи с нож под леглото. Page

...
41-годишната американска певица Бритни Спиърс спи с нож под леглото. Page
Коментари Харесай

Бритни Спиърс спи с нож под леглото си

41-годишната американска певица Бритни Спиърс спи с нож под леглото. Page Six пише за това.

Бритни Спиърс е " захласната от ножовете " - и даже спи с един под леглото си, твърди нов документален филм.

Основателят на TMZ Харви Левин споделя във кино лентата " Бритни Спиърс: Цената на свободата ", че звездата живее " в смъртен боязън ", че някой ще влезе в дома й измежду нощ, " да я завърже за количка и да я откара в психиатрично поделение. "

Източник на изданието споделя, че Спиърс, която беше приета в болница два пъти през 2008 година и предадена срещу волята си в психиатрична институция през 2019 година, е „ в непрекъснат боязън “ да не бъде „ приета в болница още веднъж “.

Изпълнителният продуцент на TMZ също сподели в специфичното телевизионно предаване, че чиновниците на Спиърс са били „ посъветвани “ да „ държат ножовете надалеч “ от нея, откакто нейното 13-годишно „ иго “ завърши.



Снимка: Getty Images

Сестрата на Бритни - Джейми Лин Спиърс, описва няколко случки, когато Бритни се е държала несъответстващо. По-специално, момичето сподели, че певицата я е нападнала с нож. В книгата си Джейми Лин Спиърс разказва по-голямата си сестра като „ чудноват “ човек, който страда от „ параноя “. Авторката на откровените записки твърди още, че тийнейджърските ѝ години са минали в криене на „ лудориите “ на звездата от обществеността.

Според сестрата на Бритни, певицата един път ги заключила в стая, когато Джейми била на 12 и насочила нож към нея. Твърди се, че Бритни е била под въздействието на „ субстанции “. 

„ Джейми Лин, вие стигнахте до напълно ново равнище на измама. Никога не съм насочвала нож към теб и в никакъв случай не бих си помислила да направя сходно нещо “, това написа преди известно време Бритни Спиърс.

„ Сега разбирам, че единствено същинска „ сган “ може да измисли такива неща за някого. Всъщност не разбирам за какво си измисляш това, тъй като, почтено казано, въобще не ти наподобява “, продължи попзвездата.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР