41-годишен мъж е задържан в Пловдив за заплаха с оръжие

...
41-годишен мъж е задържан в Пловдив за заплаха с оръжие
Коментари Харесай

Мъж се закани с нож, пистолет и питбул на персонал в заведение и охранител

41-годишен мъж е арестуван в Пловдив за опасност с оръжие на чиновник на охранителна компания. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Мъжът е в ареста за жестоко нарушаване на публичния ред в регионалния град. Към 4.00 часа в събота екип на Пето районно управление (на МВР) се е отзовал на сигнал за спор пред заведение за бързо хранене на ул. „ Съединение “. Изяснено е, че клиент във очевидно нетрезво положение отправил обиди и закани към личния състав. Агресия мъжът показал и към чиновници на частна охранителна компания, които заплашил с нож и огнестрелно оръжие и насъскал против тях куче от порода питбул.

По време на случилото се няма потърпевши. След като е обезвреден, 41-годишният причинител е арестуван в полицейския арест. Той е прочут с голям брой престъпни прояви, измежду които и приложимост на опиати.

При обиск и претършуване в жилището му са конфискувани нож и нелегално притежавани револвер и пушка. Намерено е и бяло прахообразно вещество, чието количество и наличие следва да бъде оценено.

По предписание на дежурен областен прокурор против пловдивчанина е формирано досъдебно произвеждане, постановена му е мярка „ Задържане под стража “ за период до 72 часа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР