40 завоювани медала е равносметката днес на Симеон Пенев от

...
40 завоювани медала е равносметката днес на Симеон Пенев от
Коментари Харесай

16-годишният Симеон от Бяла Слатина стана европейски шампион по сумо на първенството в Полша /снимки/

40 завоювани медала е равносметката през днешния ден на Симеон Пенев от Бяла Слатина, оповестиха от управата в градчето. Той стана европейски първенец по сумо при 16-годишните на европейското състезание, което се състоя наскоро в Полша.
Припомняме, че Симеон е играч на Семеен кодекс „ Чавдар “-Бяла Слатина и е един от четиримата ученици на клуба, които се включиха в националния тим на България.
На среща с кмета на общината - инж. Иво Цветков, младежът и неговият персонален треньор - майсторът на спорта Маргарита Тумпалова, разговаряха за нелекия път към успеха, за оспорваната конкуренция по време на надпреварата, за упоритостта и волята за победа и вярата за чудесно показване.
Инж. Цветков поздрави първенеца, като му пожела доста здраве и да е все по този начин сполучлив и надъхан. Накрая градоначалникът му връчи алегорични дарове. Очаква се по време на идната постоянна сесия на общинския съвет да бъде гласувано решение за разпределяне на парична премия за Мони и неговото извънредно достижение.
Г-жа Тумпалова благодари сърдечно на Община Бяла Слатина, чието подпомагане беше от решаващо значение за присъединяване на спортистите в това влиятелно съревнование и за извоюваната от надареното момче челна позиция.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР