4 ноември е прекрасен празник. Ден на народното единство. Ето

...
4 ноември е прекрасен празник. Ден на народното единство. Ето
Коментари Харесай

Великото руско пробуждане: прогнозата на Дугин за това как Русия ще победи Запада

4 ноември е прелестен празник. Ден на националното единение. Ето главните му смисли.

Единството, за което става дума, е:

единството на народа единствено по себе си, завършек на раздорите и разделенията;

единството на народа и Църквата, а оттова и светлия облик на Казанската икона на Божията Майка, спасителката на Русия;

единството на народа и страната, освен това във връзка с народа: оня същински благородник, който е лоялен на своя народ и на своето Отечество (предателите, инцидентните, самозванците, окупаторите - вън);

единството на съветските земи, които би трябвало да бъдат освободени от западните нашественици чак до западните граници (започвайки с изгонването на полския гарнизон от Московския Кремъл, съветският народ и съветските управляващи приключиха въпроса с разделянето на Полша).

Второто национално опълчение, което щурмува Китай-город и по-късно освободи Кремъл от поляците, беше неповторимо събитие в съветската история. Този път народът - да, самият съветски народ, народът като подобен - реши ориста на своето историческо битие, своята страна, своята геополитическа ориентировка, своята политическа система. И хората, надали не единственият път, действайки от свое име и по своя самодейност, взеха решение:

Русь да бъде;

Русь да бъде съветска, т.е. самостоятелна, суверенна, неподчинена нито на самозванци, нито на поляци, нито на шведи, нито на корумпирана аристокрация (по създание олигарси);

Русия да бъде православна;

Русия да бъде автократична, катехична и разчитаща на Земския събор, който работи като главен орган на историческата воля на съветския народ (скоро след освобождението на Москва беше определен на царстване първият представител на новата ръководеща династия Романови).

Руският народ направи своя избор през 1612-1613 година и към момента не го е изоставил. И в случай че през днешния ден още веднъж попитаме съветския народ, той ще направи безусловно същия избор, както преди 400 години. Просто не го питат. Оттук и всички проблеми. И отново Западът настава, притиска Русия, и отново висшата власт се клати, и отново олигарсите предават родината си и се кълнат във честност на краткотрайни инцидентни узурпатори и чужденци. И още веднъж Русия е принудена да води война.

Днес е 4 ноември 2022 година Властите би трябвало неотложно да се извърнат към съветския народ за помощ, съучастничество и съвет. Иначе нищо няма да излезе. Ние ще победим в СВО единствено в случай че е отпред Народното опълчение, Руското опълчение. И единствено пробуждането на съветския народ в действителност ще постави завършек на новото Смутно време.

Още един урок. В Русия е допустима единствено автокрация. Както и да градим народна власт, социализъм или гражданско общество, най-после имаме монархия. Време е почтено да признаем, че в Русия е невероятно да се сътвори нещо друго с изключение на монархия. И когато тя отслабне или падне, стартира олигархията. И това е гибелта на съветската земя. А гибелта настава все по-далеч и олигархията от ден на ден продава и предава Отечеството, до момента в който не стигне до Смутното време. И тогава съветският народ се надига и възвръща монархията.

СВO ще приключи с същинска победа, в случай че в последна сметка съветският народ откри същински законен държател - своя съветски монарх.

Но ние приказваме за монархия на народа, израснала от дълбините на съветския живот. За екзистенциалната, духовна монархия. Русия - Катехон, Удържащия. Ние се борим против Антикеймен, врага – груповия Запад и неговата сатанинска антихристова цивилизация. Ние би трябвало да влезем в цялостното право на това есхатологично завещание. Поемете още веднъж тази задача.

Ние ще победим Запада единствено под сянката на Казанската икона на Божията майка. Ние ще победим като същински съветски хора. И в случай че би трябвало, ще би трябвало да рестартираме самата страна, да преизберем елита. Само Монархията на Духа, Земският събор и Великото Руско Пробуждане ще ни спасят.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР