4-метрова фигура на ген.-майор проф. д-р Венцислав МутафчийскиВенцислав Методиев Мутафчийски

...
4-метрова фигура на ген.-майор проф. д-р Венцислав МутафчийскиВенцислав Методиев Мутафчийски
Коментари Харесай

4-метров Мутафчийски и внушителен Борисов на карнавала в Габрово

4-метрова фигура на ген.-майор проф. доктор Венцислав Мутафчийски  Венцислав Мутафчийски Венцислав Методиев Мутафчийски е български доктор, офицер, генерал-майор, професор. Роден е на 20 приковава вниманието към Габрово. Образът на началника на щаба за битка с ковид ще се появи в събота, на първия по рода си карнавал по време на пандемия.

Фигурата на Мутафчийски се появява дружно с тази на премиера Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и вицепремиера Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител, който родом е от Габрово. Всички те са изобразени пред трубуната за брифинг в Министерския съвет.

Първият в света Карнавал в изолираност ще е в Габрово

Драгомир Цанев, началник на карнавалната работилница, разяснява пред Българска национална телевизия по какъв начин е направена фигурата на ген. Мутафчийски.

Кадър: Българска национална телевизия

"По-изразителна е неговата доброта. Тук не сме изразили неговата усмивка, поради натовареността му и проблемите, които го съпътстват, тежестта, която носи на плещите си ", сподели той.

Карнавалът ще може да бъде следен от разстояние.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР