4-месечно кученце снощи стана жертва на отрова, хвърлена срещу животните

...
4-месечно кученце снощи стана жертва на отрова, хвърлена срещу животните
Коментари Харесай

4-месечно кученце снощи стана жертва на подхвърлена отрова срещу домашни любимци в Тракия

4-месечно кученце нощес стана жертва на отрова, хвърлена против животните пред жилищен блок в Тракия. Ето какво описа покрусената господарка на животното пред Plovdiv24.bg :
Здравейте, с голяма болежка депозирам този сигнал и то е само, в случай че бих могла по този начин да предпазя други почтени животни.

Тази вечер пред входа ни, блок 106 в ж.к. Тракия, нашето кученце - Троя, бе отровено. Беше едвам на 4 месеца. Както си играеше щастливо, за секунди се свлече, стартира да се гърчи и да й излиза пяна от устичката. Ужасът беше неизразим. Благодаря сърдечно на съседа ни, който незабавно ни откара във ветеринарна клиника, само че макар оказаната здравна помощ, Троя си отиде. Ветеринарите споделиха, че до съдбовния край се е стигнало след натравяне от доста мощна отрова, която е било задоволително единствено да е близната от някое толкоз малко кученце.

Случаят е безразсъден, една на метри от входната врата, и съзнанието ми няма пояснение за доводите и разсъдъка на "хората ", хвърлили отровата. Днес жертва е моето кученце, на следващия ден ще е някое бездомно куче или коте, а в други ден, не дай боже, някое малко детенце.

Искрено се надявам общината да откри метод да предотврати злодеянията на тези убийци и нека няма повече жертви. Хора, пазете любимците си! Искрено имам вяра, че светът може да е едно по-добро място, в случай че всички поставяме грижа и обич към заобикалящия ни свят.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР