4 години се работи по обезопасяването на пропаднал ключов път

...
4 години се работи по обезопасяването на пропаднал ключов път
Коментари Харесай

Дупката: Две монтански села чакат 4 години ремонт на пропаднал път

4 години се работи по обезопасяването на пропаднал основен път сред две села в Монтанско, само че без резултат.

" Дупката " - по този начин назовават локалните пропадналия път сред селата Пърличево и Замфирово.

Откакто ямата се е получила към този момент 4 години - рейсът е спрян, най-много за Берковица отрязани са всички хора от общината. За да отиде някой човек да си извади някакъв документ, би трябвало да търси транспорт, с персонален автомобил или някой да заплати да го вози, споделя Пламен Ангелов кметски наместник на село Пърличево.

Тука като минават, като се изключи че служителите на реда по някой път ги глобяват, имаше и подобен един интервал, взимаше се документ от кмета на селото, с цел да може да минаваш тука, другояче би трябвало да заобиколи през Монтана. Неудобствата са доста, това е едно от тях, споделя Ангел Ангелов, някогашен кмет на с. Замфирово, в този момент работещ във компания.

Хората в село Пърличево би трябвало или да минават през животозастрашаващия сектор или да изберат обходен маршрут, който е с десетки километри по-дълъг.

Трасето попада в работния проект, на Агенция " Пътна инфраструктура ". Запитване е отправено към съответната институция и отговор се чака. Дотогава хората живеят с риск за живота си и благодарение на близки и другари.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР