39-годишната актриса Рейчъл Макадамс вече е горда майка на първото

...
39-годишната актриса Рейчъл Макадамс вече е горда майка на първото
Коментари Харесай

Една нова прекрасна мама: Рейчъл Макадамс роди първото си дете

39-годишната актриса Рейчъл Макадамс към този момент е горда майка на първото си дете.

Бебето е момченце. Новината за раждането ѝ стана публично притежание точно през днешния ден.

Баща е приятелят й в последните две години, сценаристът Джейми Линден. Двойката и до ден-днешен не е коментирала новината, а Рейчъл много ловко съумя да прикрие бременността си.

 гг

Тя не се бе появявала на публични събития от предишния септември. Изключение направи само за премиерата на новия филм с нейно присъединяване Game Night, когато почитателите я видяха с много наедряло коремче, което я издаде.

През 2009 година Адамс показа, че няма самообладание да стане майка. “Да имам няколко деца би било ужасно. Очаквам го с неспокойствие някой ден”, разкри актрисата и изрази вяра да бъде същата майка като нейната. “Майка ми е огромно ентусиазъм за мен. Тя е здравна сестра и е доста грижовна и нежна. Оставя ме да бъда себе си. Надявам се, че мога да приема тези качества и да бъда толкоз добра, колкото е и тя”.

 гг

Година по-късно, през 2010-та пред InStyle тя още веднъж приказва за желанието си за деца, само че това зависело дали ще откри индивида, който да бъде заслужен за татко на бъдещия й правоприемник.

Припомняме, че преди години Рейчъл стана извънредно известна с ролята си в сантименталната драма "Тетрадката ", в която си партнираше с Раян Гослинг. Двамата имаха връзка и в действителния живот, която продължи 4 години - след нея Раян сътвори семейство и деца с актрисата Ева Мендес.

 гг
Един мъж, който постоянно ще обожаваме: Раян Гослинг на 37 Перфектните слънчеви очила съгласно формата на лицето Джейк Гиленхал и Рейчъл МакАдамс - повече от другари? Гослинг против Рейнолдс: Кой е по-сексапилният Раян?
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР