''Ние искаме народен вот на недоверие, който не е свързан

...
''Ние искаме народен вот на недоверие, който не е свързан
Коментари Харесай

Георги Свиленски, БСП: Борисов успя да внуши на българите, че от тях нищо не зависи

''Ние желаеме национален избор на съмнение, който не е обвързван с противоепидемичните ограничения. Мерките бяха верни и навременни, само че животът не свършва дотук. Tепърва предстоят икономическите и обществените проблеми'', това съобщи в предаването ''Панорама'', излъчващо се по Българска национална телевизия, зам.-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия в 44-ия парламент - Георги Свиленски.

''Държавата се тресе от скандал в скандал, от запис в запис, от сигнал в сигнал, дадени до прокуратура, до разследване, до парламентарни групи. И ръководещите, и всички други инстанции мълчат, а българските жители виждат какво се случва действително. Управляващите се пробват да го обяснят по различен начин'', съобщи още социалистът.

Според Свиленски, за 10 години ръководство Бойко Борисов е съумял да докара страната до незаинтересованост, да втълпи на българските жители, че от тях не зависи нищо. Че както и да гласоподават, той ще е министър-председателят и те няма потребност да дават своя глас. За това на следващия ден Националният съвет на Българска социалистическа партия е поел самодейност за гражданска подписка, в която всеки един български жител да излезе и да каже: " Борисов, стига мафиотско ръководство в страната! ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР