38-годишен мъж беше признат за виновен в извършването на грабеж

...
38-годишен мъж беше признат за виновен в извършването на грабеж
Коментари Харесай

Крадец задигна ценни вещи от таван във Варна, налетя на стопанката им

38-годишен мъж беше приет за отговорен в осъществяването на обир на 25 март 2017 година от многофамилна постройка в централната част на Варна. На тази дата посредством потребление на неустановено техническо средство и разрушение на бариера, той проникнал в необитаемо таванско помещение и лишил голям брой движимости с антикварна стойност - дърворезба, икона, сабя с железна ножница, остарели фотоапарати, ръчни часовници, сребърни монети и други

Подсъдимият напъхал всичко в огромен текстилен сак, открит в същото помещение, след което тръгнал да напуща къщата. На входната врата се сблъскал със собственичката на движимостите, която разпознавайки  сака си, пробвала да го задържи и да извика за помощ. Тогава заварен на мястото на закононарушението и с цел да резервира владението си над откраднатите движимости, подсъдимият използвал мощ по отношение на потърпевшата жена, като я блъснал и съборил на земята, след което побягнал със сака. Инкриминираното непознато имущество е оценено на стойност към 10 000 лв..

38-годишният мъж беше наказан на 1 година отнемане от независимост, чието осъществяване бе отсрочено с изпитателен период от 3 години. Присъдата предстои на обжалване в 15-дневен период.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР