352 думи, съчетаващи в себе си реални факти и разпространявани

...
352 думи, съчетаващи в себе си реални факти и разпространявани
Коментари Харесай

Трифонов: Ако бяхме предложили Христо Иванов за премиер, от ДБ щяха да искат някой друг

352 думи, съчетаващи в себе си действителни обстоятелства и популяризирани през годините компромати, отдели водачът на „ ИТН “ Слави Трифонов на съпредседателя на „ Демократична България “ Христо Иванов във „ Facebook “.

В следващия си дълъг пост телевизионният водещ разпростира тезата, че дори да беше предложил точно водача на „ Да България “ за министър председател, от дясното обединяване щяха да имат съществени запаси към биографията му. 9 абзаца от обявата съставляват въображаемата позиция на „ Демократична България “ при сходна номинация.

Там попада съждението, че някогашният длъжностен министър председател Георги Близнашки (при който за първи път Иванов е министър – б.р.) е „ изтъкнат представител на Библиотекарския кръг “, което не излиза наяве дали засяга купите на конституционалиста от УниБИТ, или засяга нещо друго.



Преповтарят се и тези от свързани в предишното с Делян Пеевски медии като тази, че Иванов е взел участие „ в секрети срещи за съставяне на нов политически план. В основата на срещите е предприемачът Иво Прокопиев, апетитен за кадровик и лобист в няколко министерски съвета. В срещите вземат участие и редица модерни публицисти и анализатори “.

Със средствата на иронията Трифонов нападна и родителите на Христо Иванов за това, че татко му е бил член на Българска комунистическа партия, а майка му (общественичката от края на комунистическия интервал проф. Мария Бойкикева – б.р.) е държала тирада в отбрана на Ахмед Доган по времето, когато той е бил в пандиза.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР