35-кратният шампион на Аржентина – Ривър Плейт, има сериозен интерес

...
35-кратният шампион на Аржентина – Ривър Плейт, има сериозен интерес
Коментари Харесай

Глас от Аржентина: Ривър Плейт ще купи Жорди Кайседо от ЦСКА!

35-кратният първенец на Аржентина – Ривър Плейт, има сериозен интерес към голмайстора на българския – Жорди Кайседо. Информацията бе доказана от телевизия ESPN, като редица публицисти дебатират в известно вечерно токшоу по тематиките, свързани с огромните тимове от Латинска Америка.
Ривър ще се раздели със своя голмайстор Хорхе Караскал в околните часове, откакто той ще парафира договор чартърен с съветския ЦСКА Москва, само че след шест месеца „ армейците “ от Русия ще могат да изплатят изцяло правата на звездата на „ милионерите “.
Именно поради това от Ривър са погледнали към външния пазар, а с това са забелязали и вид Кайседо да замине за Буенос Айрес с трансферна сума.
Интерес от столичния гранд е имал и към Валентин Кастеянос от Ню Йорк Сити, само че в последна сметка предлагането на Ривър към американския клуб не е устройвало тима от източния бряг на Съединени американски щати и Кастеянос няма да заиграе на „ Ел Монументал “.
ЦСКА обаче няма да продаде елементарно своя голмайстор на огромния аржентински клуб, защото по непотвърдени информации от публични източници шефовете на " Българска войска " няма да правят отстъпка и милиметър от желаната сума за своя №9, а тя е пет милиона евро.
" Ривър Плейт търси футболист в нахлуване, само че той би трябвало да бъде от чужбина. Сериозен интерес пред " милионерите " съставлява 23-годишния нападател на Ню Йорк Сити - Валентин Кастеянос, който се явява любимец пред Марсело Галярдо. Ривър е отправил предложение за наем, само че от американския клуб не са се съгласили, а след него годна алтернатива от Еквадор е Жорди Кайседо ", удостоверява кореспондент, причислен към Ривър, пред изданието ESPN.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР