35-годишният водач на „Мерцедес”, който блъсна патрулен автомобил на ОД

...
35-годишният водач на „Мерцедес”, който блъсна патрулен автомобил на ОД
Коментари Харесай

Нови разкрития за екшъна с беглеца с черен Мерцедес, потрошил патрулка в Кърджали

35-годишният лидер на „ Мерцедес”, който блъсна патрулен автомобил на ОД на МВР-Кърджали, е бил хванат благодарение на полицейско куче. Мъжът побягнал от автомобила след удара, оповестява 24rodopi.com.

Припомняме, че екшънът по улиците в Кърджали се разигра в съботния следобяд.

Инцидентът стана малко след 16,30 часа на ул.”Първи май” в Кърджали, в региона на някогашния цех "Орфей ". Водачът на лекия автомобил не се подчинил на подаден сигнал за прекъсване на контролно-пропусквателен пункт „ Чилик”, по-късно на входа на града и за трети път на ул.”Първи май”. Патрулният автомобил бил ударен от бягащия в посока към Момчилград лек автомобил „ Мерцедес”. След конфликта лидерът излязъл от колата и още веднъж опитал да избяга. Бил е хванат от служител на реда със служебно куче. Мъжът с адресна регистрация в Хасково е бил арестуван за период до 24 часа.

При направена инспекция е открито, че лидерът на лекия автомобил не има удостоверение за правоуправление на МПС. Тестовете за алкохол и опиати са с негативен резултат. Работата по изясняване на случая продължава.

Леко са потърпевши двама пътни служители на реда, които са минали през прегледи в Спешното поделение на болничното заведение.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР