33-ма души станаха арестуваните при спецакцията на полицията във Варненска

...
33-ма души станаха арестуваните при спецакцията на полицията във Варненска
Коментари Харесай

33-ма станаха задържаните при спецакцията във Варненско

33-ма души станаха задържаните при спецакцията на полицията във Варненска област. Арестуваните са за разнообразни закононарушение - разпространяване и владеене на опиати, битови закононарушения, за ръководство на МПС след приложимост на алкохол.

Проверени са над 400 лица и близо 300 автомобила. Проверени са и над 22 питейни заведения и игрални зали. Проверките са свързани с това дали се е продавал алкохол без бандерол и дали в обектите са допускани малолетни.

Операцията е почнала в 00.00 часа през днешния ден и е по предписание на служебния вътрешен министър Иван Демерджиев. Основен акцент в нея е и търговията с гласове преди идните избори.

" Наближават изборите ще обърнем изключително внимание и акцент на противодействието на пазаруване на гласове. Там правим инспекции на лица, които са били съпричастни към тази активност и към закононарушение на предходни избори, за които имаме информация за сегашните избори, че могат да извършат това закононарушение. Ще ревизираме места и обекти, където е допустимо да се правят тези закононарушение и тези действия ", сподели комисар Илиян Илиев – шеф на отдел “Охранителна полиция ” към ОДМВР-Варна.

Специализираната полицейска интервенция във Варненска област ще продължи до 24.00 часа тази нощ.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР