33-годишната тайландска порнозвезда Нонг Нат, известна като госпожа Кесарин Чайчалермпол,

...
33-годишната тайландска порнозвезда Нонг Нат, известна като госпожа Кесарин Чайчалермпол,
Коментари Харесай

Порнозвезда се разведе с възрастен милионер, за да не го умори от секс

33-годишната тайландска порнозвезда Нонг Нат, известна като госпожа Кесарин Чайчалермпол, най-сетне се разведе с американския си брачен партньор - милионер на 72 години. Сега тя упорства евентуалните ѝ кандидат-съпрузи да показват цялостен доклад за финансовото си положение от последните пет години, информация за растежа си и телосложението си (придружени със снимки), а също и за своята народност и страната, в която те живеят, с цел да не се подведе Нат в избора си. Нонг преди време бе приета за супер звезда на порно промишлеността, само че напуща сектора, с цел да се отдаде напълно на будизма, написа в. "Мирър ".



След "духовния си катарзис " тя стартира да се среща със 72-годишният милионер от Съединени американски щати Харолд Несланд, а предходната година се омъжи за него. Бракът им оцелява едвам една година, след което Нонг изиска бракоразвод.



"Страхувам се, че по време на интензивния секс с мен той може да получи сърдечен припадък, по тази причина подадох документи за бракоразвод ", споделя Нонг. Процесът по развода се проточи по-дълго, тъй като Нонг се опита "да издърпа одеялото към себе си ". 33-годишната екс порно звезда непрекъснато твърдеше, че парите не я интересуват.





"Никога не съм имала потребност от парите на Харолд, аз не съм златотърсачка. Не съм обезверена. Той плащаше за всичко, само че аз знаех какъв брой доста проблеми има той в Съединени американски щати, даже веднъж се съгласих с понижаване на заплатата му... ", споделя още Нонг.

"Чувствах се като дете до него, което се грижи за своята бавачка. Неговият темп на живот не е за мен. Искам в този момент да си намеря различен и интензивно одобрявам оферти ", признава Нонг.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР