32-годишната боркиня Шарлот Флайр призна, че преди месец се е

...
32-годишната боркиня Шарлот Флайр призна, че преди месец се е
Коментари Харесай

Силиконовата гърда на боркиня се спука по време на бой

32-годишната боркиня Шарлот Флайр призна, че преди месец се е подложила на интервенция заради изпускаща силиконова гърда. По мотив случая спортистката описа в изявление за шоуто на Мария Менос.


Шарлот Флайър, чието същинско име е Ашли Елизабет Флиър, приказва за пострадването, получено по време на борбата. Момичето показа, че по време на багра е получила удар в гърдата, тя напряко се спукала. Боркинята се надява, че казусът може да бъде решен посредством подмяна на импланта, само че всичко не се оказало толкоз просто.

Месеци след интервенцията Шарлот продължавала да изпитва болежка в гърдите и отишла при доктор, с цел да разбере повода за нея. Оказало се, че силиконът от спуканите импланти се е разтекъл и свободно се носи в гърдите и под мишниците й. Спортистката трябвало да легне за друга интервенция, този път по-сериозна: лекарите почистиха остатъците от силикон от гърдите й.

Въпреки това, Шарлът не съжалява, че е направила интервенция за нарастване на гърдите - тя споделя, че е мечтала за това през целия си живот. Скоро атлетката възнамерява да се върне на кръга.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР