32-годишен рецидивист ще бъде съден за уличен грабеж, извършен във

...
32-годишен рецидивист ще бъде съден за уличен грабеж, извършен във
Коментари Харесай

Рецидивист отива на съд за уличен грабеж във Варна

32-годишен рецидивист ще бъде съден за махленски обир, осъществен във Варна на 11 март тази година, оповестиха от Окръжната прокуратура в морския град.

Жертва на грабежа е млада жена, която чествала своя рожден ден във варненско заведение. След като си тръгнала, се отправила към дома си, а по пътя разговаряла по телефона със свои другари. Обвиняемият решил да се възползва от обстановката и да ограби дамата. Издебнал миг, в който младата жена изглеждала разсеяна и издърпал от ръката й мобилното устройство. Побягнал в незнайна посока и съумял бързо да изчезне. След два дни продал телефона на собствен прочут.

След като пострадалата подала сигнал за случилото се, неотложно било стартирано следствие. Мобилното устройство било открито, а причинителят на грабежа – арестуван.

Обвиняемият е престъпно проявен и осъждан неведнъж, включително и за обир. Предстои насрочване на делото против него. Ако бъде приет за отговорен, може да бъде наказан на затвор от 5 до 15 години и конфискация на до 1/2 от имуществото му.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР