32-годишен баща от Сакраменто е обвинен в три убийства от

...
32-годишен баща от Сакраменто е обвинен в три убийства от
Коментари Харесай

БАЩА-ИЗВЕРГ удуши двете си деца, не пожали и 7-месечното си бебе, след трагедията майката написа във Фейсбук, че...

32-годишен татко от Сакраменто е упрекнат в три убийства от първа степен, откакто полицията откри в дома му телата на трите му деца. 11-годишният Келвин и 9-годишната Джули били удушени с колан, 7-месечното им братче Лукас също било мъртво, само че от полицията не оповестяват по какъв начин е било убито, написа „ Дейли мейл”, представен от Блиц.

По предварителни данни, във съдбовната нощ 32-годишният родител Робърт Ходжис се скарал със брачната половинка си Мей, която по-късно опитал да убие. Единственото, което написала почернената майка след нещастието във „ Фейсбук”, било, че преди нападението Робърт бил любящ татко. Съседи на двойката описват, че в нощта на убийството мъжът бил доста спокоен.

Трагедията пристигнала като гръм от ясно небе за всички другари и близки на фамилията . Робърт и Мей били дружно от 10 години. Сестрата на Мей споделя, че никой не си е и помислял, че двамата имат проблеми. „ Те доста се обичат. Просто не мога да схвана по какъв начин би могло да се случи сходно нещо.

Загубата на дете е най-големият призрачен сън за всеки родител. След гибелта на прелестните ни племенници живеем в призрачен сън. Сърцата ни са разрушени завинаги”, споделя сестрата на Мей. Бащата палач остава в ареста, откакто съдът отхвърли да го пусне да се прибере вкъщи под гаранция. Мъжът не е наемал юрист.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР