31-годишната Мия Ерлих е истинска инстаграм звезда. В момента профилите

...
31-годишната Мия Ерлих е истинска инстаграм звезда. В момента профилите
Коментари Харесай

Момиче се премести от Москва в САЩ и всички ѝ се смяха, но после ... СНИМКИ

31-годишната Мия Ерлих е същинска инстаграм звезда. В момента профилите на момичето са следвани от над 1.5 милиона почитатели. Трудно е да се повярва, че в миналото тя е била емигрантка от Русия и с нея са се гаврили нейните съученици.

Мия е момиче с тежка орис. Когато е била единствено на 5 години, майка ѝ изоставила нея и татко ѝ, по тази причина таткото взел момиченцето при себе си в Съединени американски щати.

Но и тогава животът на момиченцето не потръгнал. Съучениците ѝ са се гаврили с нея, тъй като тя не е знаела езика. Всичките опити момиченцето да се запознае с другари приключвали с провали.  Фото Instagram/damn_homie__
Родната майка изявила предпочитание да се срещне с щерка си, когато тя навършила 15 години. Подновяването на връзките обаче мъчно е можело да се назова хармонично. Жената завела детето в бар, а на въпросите за възрастта, тя отговаряла, че детето към този момент има 21 години.

Тези 6 женски качества са магнит за мъже, всеки ще ви се лепи

"Когато се върнах вкъщи, споделих на татко ми, че повече не желая да виждам тази жена. Не е прелестно, когато не чувстваш нищо към индивида, който в миналото е бил най-важният в живота ти ", споделя Мия.
 Фото Instagram/damn_homie__

Завършвайки учебно заведение, Мия решила да се опитва в ролята на брокер на недвижими парцели. Тя постигнала известни триумфи, само че работата не била онази, за която мечтаело момичето. Заради непрекъснатия стрес и фантазиите за по-добър живот момичето изпаднало в меланхолия.

Мия обаче решила да въпреки всичко да не се помирява - тя си направила профил в Инстаграм, където разгласила свои къси хумористични клипове.

"Бях ужасно доста изтощена от всичко това. Затова взех решение да спечелвам по-малко пари, само че да имам опция да съм щастлива. Мисля, че това е най-хубавото решение, което в миналото съм взимала ", споделя Мия.
 Фото Instagram/damn_homie__

В своите видеа Мия се майтапи на най-различни тематики, близки до елементарния човек.

В диалог с "Дейли Мейл " тя даде съответния съвет: "За да направиш смешно клипче, би трябвало да си спомниш най-неловката си обстановка в живота, а по-късно да я повториш пред камера ".

"Когато трябваше да се боря с депресията, аз просто се майтапих в Инстаграм и по този начин ми ставаше по-леко. С времето шегите ми започнаха да оказват помощ и на други ", споделя Мия.
 Фото Instagram/damn_homie__

Днес, когато момичето има войска от милиони почитатели по цели свят, то към този момент не страда от меланхолия.

Макар, по думите ѝ, през днешния ден нападките по неин адрес да са доста повече, в сравнение с, когато тя е била ученичка.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР