30-годишният Йордан Златев, син на скандалноизвестния дупничанин и страшилище на

...
30-годишният Йордан Златев, син на скандалноизвестния дупничанин и страшилище на
Коментари Харесай

Горещо разкритие: Синът на скандалноизвестния дупничанин и страшилище на Югозапада Златистия стрелял на поразия в София

30-годишният Йордан Златев, наследник на скандалноизвестния дупничанин и чудовище на Югозапада Злати Златев-Златистия, е задържан след днешната пукотевица в София, написа struma.bg. Той бил с другари и пирувал в чест на новородения си наследник. Щастливият баща събрал свои приятели в заведение в кв. „ Лозенец “ в София, като поканил и Радо Шишарката да ги забавлява. По време на купона Йордан Златев извадил законно притежавания си револвер и пред заведението стрелял във въздуха.

„ Заблуден “ патрон минал през прозореца на жилището на семейство с малко дете . За благополучие патронът не уцелил никого от фамилията. Впоследствие дрегерът посочил 2 промила алкохол в издишания въздух от дупнишкия стрелец.

„ Стреляха. Когато се прибирах у дома, мъжът ми седеше на масата и аз му споделям: „ Пази се! Стрелят! “. Тогава не осъзнавах, че и двата ни прозореца са изпотрошени, помислихме първоначално, че е някаква въздушна пушка, а се оказа, че са същински патрони “, описа дамата и посочи, че не познава стрелеца.

30-годишният стрелец от Дупница е арестуван от полицията. Докато го вкарваха в патрулната кола, той криел лицето си с яке.

Наскоро БМВ-то на Йордан Златев изхвърча по основна пътна артерия в Дупница и се заби в къща, само че майка му Фиданка Мантаркова пое виновността върху себе си .

В момента бащата на Йордан Злати Златев-Златистия, който бе страшилището на Дупница в мутренските времена, доизлежава присъда за ликвидиране, осъществено през 1997 година в центъра на Дупница, и още една присъда за това, че в пияно положение с персоналния си мерцедес счупи бариерата пред постройката на полицията в Дупница и замалко не влезе вътре.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР