30-годишната актриса Лорина Камбурова е издъхнала от усложнения след пневмония

...
30-годишната актриса Лорина Камбурова е издъхнала от усложнения след пневмония
Коментари Харесай

Ани от Скъпи наследници умря в Москва

30-годишната актриса Лорина Камбурова е издъхнала от затруднения след пневмония след няколкодневен престой в болница, оповестяват нейни сътрудници. Талантливата звезда от сериалите „ Скъпи наследници “ и „ Връзки “, е била на легло в Москва с диагноза двустранна пневмония. Трябвало е да взе участие в кинофестивал, само че вместо да излезе на сцената, Камбурова била включена онлайн, разплакана, от болничната стая..

От години тя снима интензивно в Русия и съвсем не се прибира у нас. Само преди дни в кината там излезе филм с нейно присъединяване. „ Любов и чудовища “ е съветска комедия, снимана на територията на Диневи Ризорт в Свети Влас и покрайнините, а Лорина бе в основната роля. В момента околните й събират пари, с цел да върнат тялото й в родината.Лорина, която е ученик на НАТФИЗ, се научи да приказва съветски сносно. Тя е родена през 1991 година във Варна. Родителите й си отиват от света доста рано и тя остава кръговиден сирак Като ученичка се явява в "Мюзик айдъл 3 "и стига до финала. Приета е в Икономическия университет във Варна, само че не й се учи там, по тази причина приключва ВИТИЗ при проф. Здравко Митков.

Звездата от „ Скъпи наследници” от години имаше сериозна връзка с диджей, с който се среща още в родната си Варна, когато и двамата са деца. Двамата даже се сгодиха през 2019 година и Лорина сподели пръстена, само че след това работа им още веднъж ги отчужди. Името на младежа е Георги Елисеев, само че професионалният му псевдоним, с който избира да се показва, е Джордж Куест. Магистър е по интернационален бизнес, само че за своя специалност повече харесва музиката. Постоянното му местопребиваване е в Ню Йорк. Самата Лорина, като се изключи че е актриса, има и своя музикална група, с която се изявяваше по клубовете в страната.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР