3 дневен танцов маратон ще събере танцьори от различни жанрове

...
3 дневен танцов маратон ще събере танцьори от различни жанрове
Коментари Харесай

Тази година лятото пристига с танцова стъпка в най-красивата планина в България

3 дневен танцов маратон ще събере танцьори от разнообразни жанрове във фестивала „ На върха “ от 30 юни до 3 юли на Боровец.

Танцовата фиеста ще срещне танцови обединения и самостоятелни реализатори на български национални танци, танци на другите етноси, модерни танци, хип-хоп, латино и спортни танци. В програмата на фестивала са планувани концерти и състезания на сцена, танцов маратон навън, в който ще победи този, който издържи най-дълго и покаже умения в най-вече танцови стилове, както и флашмобове, които ще включат в събитието освен участниците, само че и всички посетители и туристи в курортния комплекс Боровец. За искащите да научат нови танци и да се усъвършенстват като танцьори са планувани уъркшопове и семинари.

Участниците ще се надпреварват за премиите на журито – златни, сребърни и бронзови медали, грамоти и плакети. Ще се присъди една огромна премия за изцяло показване, както и премия на публиката в залата и във Facebook. Предвидени са и доста игри с награди за публиката.

Домакин на събитието е хотел „ Самоков “, а уредник е Продуцентска къща „ ЕНИ филм “.

За отмора всички участници и посетители ще имат опция да релаксират в прелестно оборудвания спа център на хотел „ Самоков “ с голям басейн и отпускащи процедури и да се насладят на прелестните пейзажи в най-красивата планина в България.

За спомагателна информация и регистрация:
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР