29-годишният Радослав Василев, който е депутат от Продължаваме промяната, направи

...
29-годишният Радослав Василев, който е депутат от Продължаваме промяната, направи
Коментари Харесай

Млад депутат забрави речта си от трибуната на НС

29-годишният Радослав Василев, който е народен представител от " Продължаваме промяната ", направи своя дебют през днешния ден от трибуната на Народното събрание. Той се опита да вземе присъединяване в дебатите за основаване на енергийна комисия поради цените на тока, само че изпадна в неловка обстановка.

Вероятно поради вълнението се смути и изцяло не помни речта си. Ситуацията стана още по-неудобна, той като залата избухна в смях.

" Добре, няма да ви... Прощавайте... Исках... Извинявайте... ", съумя да пророни на край Василев и се върна на мястото си.

Минути по-късно той беше окуражителен за смелостта да се изправи пред Народно събрание от депутата от Движение за права и свободи Рамадан Аталай.

" Първо поздравявам младия сътрудник, който откри сили да излезе на тази естрада. Убеден съм, че идващия път ще се показа доста по-добре от нас, които сме дълги години тук ", сподели Аталай, за което получи аплодисментите на залата.

След тези окуражителни думи Радослав Василев направи втори опит. Извини се, че първия път е изгубил мисълта си. Този път обаче съумя да се изкаже и беше приветстван.



Снимки: Десислава Кулелиева, Българска национална телевизия
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР