29-годишният Кори Фен e обвинен в убийството на българката и

...
29-годишният Кори Фен e обвинен в убийството на българката и
Коментари Харесай

Вижте кой уби българката и децата й в Канада!

29-годишният Кори Фен e упрекнат в убийството на българката и двете й деца в Канада. За него е открито, че е имал връзка с майката - Красимира Пейчиновски, само че съгласно полицията обвиненият не е татко на децата.

През 2011 година Фен е приет за отговорен за злоупотреби за към 5 000 $, а през 2009 година той е упрекнат и за нахлуване на служител на реда. И в двата случая той е наказан на 12 месеца пробация, осведоми cbc.cа.

Във фейсбук страницата му има информация, че той работи за учебно заведение в Торонто, само че това не е доказано.

Полицията открива телата, откакто съседка отишла да търси Красимира, тъй като тя не се появила на работа. Съседката обаче била отпратена от мъж, който по-късно напуснал къщата в черен пикап. По-късно мъжът е разпознат - Кори Фен.

Съсед на име Йордан има щерка, която е била близка другарка Веналия: "Притеснявах, че щерка ми е вътре. Почти ме арестуваха през вчерашния ден, тъй като прекосих жълтата линия. По-късно разбрах, че щерка ми си е сменила проектите и е отишла в къщата на различен другар. "

13-годишната Веналия Пейчиновски е имала доста другари, а майката Красимира е работела в спа и е била доста уважавана от сътрудниците си.

Припомняме, че българката и двете й деца са били убити в Канада. Красимира Пейчиновски е била открита мъртва в дома си в провинция Онтарио, на към час път от Торонто. Убити са и 13-годишната й щерка и 15-годишния й наследник.

Жената е имала и още една щерка, която в този миг не е била вкъщи, тъй като е посещавала шофьорски курс.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР