29-годишният икономист от Раднево - Радослав Василев от ПП, излезе

...
29-годишният икономист от Раднево - Радослав Василев от ПП, излезе
Коментари Харесай

29-годишен депутат от ПП се смути и забрави речта си при дебюта си на трибуната

29-годишният икономист от Раднево - Радослав Василев от Политическа партия, излезе на парламентарната естрада за пръв път, само че от огромното неспокойствие си не помни мисълта. Той стартира да приказва във връзка основаването на краткотрайната комисия за енергийната рецесия, препоръчана от ръководещите, само че на няколко пъти се спря и не можа да продължи мисълта си.

" През последните 12 години... ", опита да се навърне обратно младият народен представител, явно визирайки грешките на предходните ръководещи за повишаването на тока, само че още веднъж замлъкна. Той нахвърли с прекъсвания по някоя и друга дума без съгласуваност на мисълта, а най-сетне се отхвърли. " Исках да кажа... Извинявайте ", сподели обезпокоен националният представител и си отиде на мястото.

" Първо поздравявам младия сътрудник, който откри сили да излезе на тази естрада. Убеден съм, че идващия път ще се показа доста по-добре от нас, които сме дълги години тук ", насърчи го ненадейно Рамадан Аталай от Движение за права и свободи. И получи благодарности за поддръжката от сътрудник на Василев.

Именно от Движение за права и свободи и ГЕРБ се опълчиха на сформирането на такава комисия с аргумента, че това е нарушение на разпоредбите. От " Възраждане " обаче обявиха, че ще поддържат основаването на такава комисия, тъй като цената на тока е доста значим проблем за българските жители.

Според опозицията държавното управление трансферира горещия картоф с цените на тока върху Народното събрание. Отговорността е на Министерския съвет, обявиха депутатите от ГЕРБ и Движение за права и свободи.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР