29 души от общо 49 са дали своя вот до

...
29 души от общо 49 са дали своя вот до
Коментари Харесай

Над 50% са гласували в една от избирателните секции в Александровска болница

29 души от общо 49 са дали своя избор до 13 часа в 102-ра секция, която се намира в столичната. Това са над 50% от лицата, посочени в изборния им лист, заяви за БГНЕС нейният заместник-председател Михаил Йорданов.
" Избирателната интензивност сутринта беше по-висока. След като се нахранят болните, изборната интензивност ще продължи “, съобщи той. Йорданов добави, че изборният ден минава обикновено и акцентира, че са обезпечени персонални защитни средства, както дезинфектанти, ръкавици и маски. Зам.-председателят изясни също по този начин, че след всеки гласоподавател се дезинфекцират химикалките. " Подсигурено е безусловно всичко за гласуването, тъй че гласоподавателите да бъдат спокойни “, съобщи той.
 По-висока изборна интензивност отпреди 4 години регистрират в Русия По-висока изборна интензивност отпреди 4 години регистрират в Русия
Сънародниците ни в Русия гласоподават на територията на българските дипломатически представителства в страната - посолството в Москва и кон...
Попитан дали могат да приключат работа по-рано, в случай че всички по лист са дали своят вот Йорданов разяснява, че това не е допустимо. " Тук застъпват нови смени, те се сменят, допускам, на 12 часа. Който не е съумял да гласоподава денем най-вероятно ще пристигна след 19 часа “, разяснява той и добави, че точно поради това не могат да затворят по-рано секцията.
От думите му стана ясно, че изборният ден е почнал в 7 часа и ще продължи до 20 часа като при съществуване на искащи да упражнят правото си на избор, изборният ден може да бъде продължен до 21 часа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР