28-годишна жена от Уелс се самоуби, а малката й дъщеричка

...
28-годишна жена от Уелс се самоуби, а малката й дъщеричка
Коментари Харесай

3-годишно дете изкара дни наред на останки от хляб, след като майка му се самоуби

28-годишна жена от Уелс се самоуби, а дребната й дъщеричка четири дни скита сама в къщата, хранейки се с остатъци от самун и масло, които намерила в кухнята. Един служител на реда откри гладното и нещастно 3-годишно дете, оповестява The Sun.

Преди да извърши самоубийствотo, Ейми Луис Евънс писала известие на майка си с молба да вземе щерка й. Жената споделила, че ще " завърши всичко ", само че майка й не взела тази информация насериозно и дала отговор: " Не бъди глупава ". През идващите няколко дни се опитвала да се свърже с щерка си, само че тя не отговавяла и старата жена най-сетне се обърнала към полицията.

Полицаите пристигнали на мястото на случая намерено тялото на Ейми Луиз в къщата, както и нейната и гладна и уплашена 3-годишна щерка. Момичето прекарало няколко дни, ядейки остатъци от самун и масло. Детето незабавно е прието в болница, само че няма съществени проблеми със здравето си. Второто дете на Ейми било в дома на татко си по време на нещастието.



Съобщава се, че Ейми Луис Евънс е пиела алкохол, а в деня на гибелта си също е била пияна. Жената не страдала от психологично заболяване, само че мъчно преживявала раздялата с любовника си. Точно преди самоубийството тя посетила страницата си в обществената мрежа.

Превод: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР