27-ят кръг в efbet Лига вече е история, но вие

...
27-ят кръг в efbet Лига вече е история, но вие
Коментари Харесай

Гросмайсторите на efbet Лига - Топ 5 на головете от 27-ия кръг

27-ят кръг в efbet Лига към този момент е история, само че вие може да се насладите още един път на петте най-красиви попадения от уикенда. В обичайна ни ранглиста може да видите в действителност страхотни осъществявания. 

Петата позиция е за халфа на Черно море Алекс Фернандес. Бразилецът осъществя второто попадение за успеха на своя тим над Ботев във Враца. 

Преди него се подрежда победното попадение на Браян Морено от ЦСКА в Благоевград. Колумбиецът донесе триумфа на " алените " с 1:0, като по този метод тимът му си върна първото място във краткотрайното класиране. 

Третата позиция е за страхотния удар на Ромей Ивееш при успеха с 2:0 на Спартак Варна над Септември София. Панамецът се разписа в 90-ата минута, носейки успокоението в редиците на " соколите ". 

На второ място остана отличната композиция сред Абубакар Тунгара и Станислав Иванов, при която последният вкара единствения гол при гостуването на Арда на Хебър в Пазарджик. 

Победител в 27-ия кръг е Асен Чандъров. Халфът донесе триумфа на Левски над Берое с гол в 95-ата минута след страхотна асистенция от Андриан Краев. 

Вижте всички попадения в прикаченото видео!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР