27-годишният Теньо Енчев, който уби по брутален начин 19-годишната Ивета,

...
27-годишният Теньо Енчев, който уби по брутален начин 19-годишната Ивета,
Коментари Харесай

Шокиращи разкрития за "крехкия" свиреп убиец Теньо! Килърът на 19-годишната Ивета взе необичайно решение!

27-годишният Теньо Енчев, който умъртви по жесток метод 19-годишната Ивета, през днешния ден изненадващо разгласи пред Бургаския областен съд, че не желае да излезе на независимост, а да остане в ареста. Това е безпределно извънредно. Далеч по-свирепи убийци са имали наглостта да желаят да бъдат пускани под домакински арест или даже под гаранция, до момента в който Теньо смирено наведе глава и се помири, че ще прекара идващите месеци в следствения арест.

Сега обаче станаха ясни аргументите за решението му. Те бяха разкрити от негови близки, които са шокирани от десетките смъртни закани, залели профила му в обществената мрежа Facebook.

„ Убиец, мри, мри в пандиза! “, „ Убиец, нека нямаш покой, нито на този свят, нито на оня “, „ Смърт! Режете го парче по парче този отпадък, оставил детето си без майка и родители без щерка “, „ Кой си ти да отнемаш живот, парцал прогнил “.

В този дух са мненията във фейсбук профила на Теньо.

В ареста той сигурно ще получи прочут покой, само че какво ще се случи, когато бъде изместен в пандиза, в крилото на най-свирепите нарушители – може единствено да гадаем.

Теньо е с нежна фигура, висок е неповече от 1,60 метра и тежи най-вече 70 кг. Със сигурност зад решетките няма да се усеща по никакъв начин предпазен, а се обрисува да прекара там дълго време.

Наблюдаващият прокурор Елгина Чалъмова промени обвиняването му и ще го съди с искане за доживотна присъда или доживотна без право на смяна.







ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник и фотоси: Флагман.бг
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР