26-годишният мъж, който причини тежката катастрофа до Кадиево вчера издъхна.

...
26-годишният мъж, който причини тежката катастрофа до Кадиево вчера издъхна.
Коментари Харесай

Издъхна циганинът, който предизвика зрелищно меле на пътя край Пловдив

26-годишният мъж, който аргументи тежката злополука до Кадиево през вчерашния ден издъхна.


Припомняме, че лек автомобил „ Пежо “ с пловдивска регистрация се вряза челно в смолянски камион МАН, претрупан с бутилирана минерална вода. Това се случи по обяд край село Кадиево, като сигналът е бил подаден на телефон 112 към 12,45 часа. В резултат на удара камионът се беше обърнал в крайпътната равнища, стотици бутилки с газирана вода се бяха разпилели по пътното платно.

Най-вероятната причина за конфликта е рисково изпреварване, оповестява „ Марица “.

Шофьорът на леката кола се е спускал по рисков пътен сектор със сериозен надолнище, където важи ограничаване на скоростта от 60 км/ч. Отсреща се е движел камионът. Водачът на товарния автомобил е забелязал идващия отсреща автомобил и в опит да избегне конфликта при внезапно завъртане на кормилото и натискане на спирачкатаизгубил надзор над транспортното средство, защото тежкият товар поднесъл.

26-годишният лидер на колата, който е от ромски генезис, е бил настанен за лекуване в болница, където по-късно е умрял. На място с дрегер бил тестван 43-годишният водач на товарния автомобил, а резултатът бил негативен, оповестиха от полицията. Местопроизшествието бе непокътнато от чиновници на РУ-Стамболийски, които направиха оглед. До привършване на работата по изясняване на аргументите за злополуката и почистване на пътното платно колите се пренасочваха по обходни направления.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР