26-годишна крайпътна проститутка от Варна бе глобена с 1000 лева

...
26-годишна крайпътна проститутка от Варна бе глобена с 1000 лева
Коментари Харесай

Глобиха варненска проститутка с 1000 лева

26-годишна крайпътна продажница от Варна бе санкционирана с 1000 лв. за "безделничество ", оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Тя беше приета за отговорна в това, че като пълнолетно работоспособно лице през дълготрайно време (от 21 юли 2017 година до 18 май тази година), не се е занимавала с общественополезен труд, а е получавала нетрудови приходи по забранен и аморален метод – посредством проституция.

Подсъдимата заставала в предизвикателно облекло край остарелия път Варна - Бургас, в региона на местностите "Крушките ", "Кантара " и "Боровец ", махала с ръце и отправяла открити полови подмятания към преминаващите коли и камиони.

Тя неведнъж била засичана от полицейски патрули да предлага сходни услуги на открити обществени места и няколко пъти през този интервал е била арестувана и отвеждана в полицията за сформиране на предупредителни протоколи.

На 18 май тази година, 26-годишната жена била хваната да проституира с клиент в спрян на отбивка автомобил по същия път, който удостоверил, че е употребил услугите ѝ повече от година.

В България няма закон, забраняващ проституцията, само че в случай че труженичка бъде хваната по време на активността ѝ три пъти, то против нея може да бъде формиран акт, а по-късно изправена и пред съд.

В последна сметка съдът освободи подсъдимата от наказателна отговорност с налагането на административно наказване – санкция в размер на 1000 лв.. Решението предстои на обжалване в 15-дневен период.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР