25-годишният японски квалификант Таро Даниел поднесе голямата изненада на турнира

...
25-годишният японски квалификант Таро Даниел поднесе голямата изненада на турнира
Коментари Харесай

Квалификант изхвърли Джокович от Индиън Уелс


25-годишният японски квалификант Таро Даниел сервира огромната изненада на шампионата " Мастърс 1000 " в Индиън Уелс, откакто в профил някогашния номер 1 в света Новак Джокович още във втория кръг на конкуренцията.

Петкратният победител последва ориста на българина Григор Димитров, който часове по-рано загуби против испанския деец Фернандо Вердаско, откакто отстъпи с 6:7 (3), 6:4, 1:6.

Джокович, който се завърна на корта след лекуване на травма в лакътя, изигра извънредно слаб финален сет против 109-ия тенисист в ранглистата на АТР.

" Чувствах се по този начин, като че ли това е първият ми мач на тура. Странно. Загубих напълно темп в последните две седмици, в които лекувах травма. Радвам се, че се върнах толкоз бързо на корта, само че не се усещах добре. Бях раздразнителен и направих прекалено много непредизвикани неточности ", разяснява представянето си Джокович.

Той отсъства шест месеца след миналогодишния шампионат в Уимбълдън и се завърна през януари в Мелбърн, само че отпадна в четвъртия кръг.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР