25-годишната австралийка Бел Лучия, която се е преместила да живее

...
25-годишната австралийка Бел Лучия, която се е преместила да живее
Коментари Харесай

Гола моделка показа перфектния си корем и разгневи мрежата ВИДЕО 18+

25-годишната австралийка Бел Лучия, която се е преместила да живее в Лондон след раждането на първата си рожба, реши да поддържа придвижването боди позитив, само че единствено си навлече голяма вълна от яд.

В Инстаграм моделката разгласява клипче, в което тя театралничи в искрено долни дрехи, което по свръхестествен метод акцентира нейните безупречни форми.

Първоначално инстадивата демонстрира по какъв начин наподобява тялото ѝ по време на удачно заемане на поза, а по-късно - в неудачна поза.

Бел е седнала на креват и си е стегнала корема, демонстрирайки несъществуващите ѝ мазнини. "Щастието не е в размера ", е написала моделката под клипчето.


Потребителите обаче не съумяха да простят тази привидна безочливост, написа в..

Те взеха решение, че моделката просто се гаври с тях, отнасяйки се несериозно към концепцията за бодипозитива. Някои даже оцениха клипа на русокоската като грозна насмешка.

Потребителите означиха, че и в двата случая тялото ѝ наподобява божествено, а талията ѝ не знае що е то непотребен сантиметър.

"Леле, несъмнено доста ти е тежки, да имаш толкоз доста "излишна " кожа на корема ", написа един от тях.


"И в двете пози изглеждаш като суперчовек. Скоро това ще накара мнозина да се усещат много неуверени в себе си ", написа различен.
Бел обаче реагира много прочувствено на рецензията. Тя помоли опрощение и означи, че е постъпила безразсъдно, като не е желала да наскърбява който и да е, или да предизвиква на някого болежка.

Момичето даде обещание отсега нататък да бъде по-внимателна и да подхожда с почитание към сензитивните за почитателите си тематики.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР