24-годишна жена от Лондон, Англия, нямала никакви признаци на бременност.

...
24-годишна жена от Лондон, Англия, нямала никакви признаци на бременност.
Коментари Харесай

Шок! Момиче, незнаещо, че чака бебе, роди в банята, взе ножица и...

24-годишна жена от Лондон, Англия, нямала никакви признаци на бременност. Месечният й цикъл продължавал както нормално. Шарлот Деуърд само качила пет кг и имала предпочитание да хапва повече сладкиши сладкиши, написа Daily Mail.


Отначало Шарлот ненадейно изпитала лека болежка в долната част на корема, само че решила, че е предменструален синдром. На идващия ден обаче крампите се повторили, а след това момичето решило да проверява всичко благодарение на телефона. Шарлот отишла в банята и снимала видеоклип. Изненадата й била голяма, когато видяла дете на фрагментите.

Момичето сподели, че не се е паникьосала. Тя родила сама и прерязва пъпната шнур на бебето с ножица за нокти. Тогава Шарлот осъзнала странността на обстановката и се обадила на приятеля си, 28-годишния Мигел Анхел, с цел да се върне незабавно.


"Той беше просто в потрес. Той изкрещя: " Намери дете на улицата ли?! "Аз ридаех и отговарях, че то е наше. Мигел не можеше да го повярва ", споделя Шарлот.

Щастливите родители незабавно отишли в болничното заведение. Лекарите ги уверили, че детето е родено безусловно крепко, макар обстоятелството, че по време на загадка бременност Шарлот пушила, пиела и работила по 14 часа дневно.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР