23-годишен албанец е в ръцете на полицията, за когото се

...
23-годишен албанец е в ръцете на полицията, за когото се
Коментари Харесай

Задържаха 23-годишен албанец за убийството на младежа от Солун

23-годишен албанец е в ръцете на полицията, за който се твърди, че е един от причинителите на бруталното ликвидиране на 19-годишния Алкис Кабанос в Солун. Той е прочут на управляващите с престъпните си прояви и е белязан за случай на фенско принуждение през 2019 година, за което следва развой.

За случая с убийството на 19-годишния Алкис се чака 23-годишният албанец да бъде отведен на следващия ден, четвъртък, до прокурора за покачване на обвинявания.

Албанецът, разпознат от проверяващите гръцки служители на реда като палач на 19-годишния Алкис, беше един от тримата обвинени, които бяха заведени в полицията на Солун през вчерашния ден, вторник. Днес 23-годишният е задържан, откакто е разпознат от видеозаписа като индивидът, който е влезнал и излязъл от двете коли, ръководени от група от към 10 хулигани, които непредизвикано нападнали 19-годишния Алкис Кабанос и двамата му другари, на няколко метра от футболния стадион Арис в Солун.

Припомняме, че съдбовното нахлуване стана към 1:00 ч. след среднощ в солунския регион Харилау.

Според първичната информация тримата младежи вървели по улицата и били нападнати от причинители, които пристигнали с два автомобила.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР