22-годишният нападател на Сасуоло - Джанлука Скамака, определено може да

...
22-годишният нападател на Сасуоло - Джанлука Скамака, определено може да
Коментари Харесай

На фамилията "Скамака" не ѝ върви - арестуваха и дядото на национал на Италия

22-годишният нападател на Сасуоло - Джанлука Скамака , несъмнено може да бъде горделив от представянето си през тази година, защото съумя да си завоюва повиквателна за и даже записа първи минути с екипа на европейския първенец.
Той порита половин час на 8 септември при разгрома на " скуадра адзура " с 5:0 против Литва, а преди три дни се опита да помогне на своя отбор и при нулевото тъждество със Северна Ирландия, което го прати на баражите за Мондиал 2022...

И до момента в който 2021 година е сполучлива за Джанлука в персонален проект, то не по този начин стоят нещата за неговата фамилия. В рамките на броени месеци първо неговият татко, а в този момент и неговият дядо бяха задържани от италианската полиция за нарушаване на публичния ред!
Емилиано Скамака бе потрошил няколко коли въз основата на Рома в Тригория по-рано през годината, само че " Il Messaggero " оповестява през днешния ден, че последната изцепка на семейството е дело на дядото - Сандро.
В бар, който се намира в квартал Фидене в предградията на Рим, най-възрастният Скамака е бил задържан, тъй като е опрял нож в гърлото на един от клиентите. Най-вероятно се касае за несъразмерна приложимост на алкохол, защото паралелно с това е почнал да заплашва и останалите гости в заведението.
Пристигналите служители на реда са се пробвали да озаптят дядото на футболиста, само че след това се е наложило да употребяват и мощ, с цел да го обезоръжат. Сандро Скамака е оказал опозиция и по тази причина е бил задържан, а към този момент е и упрекнат в отправяне на закани, владеене на оръжие и опозиция при арест!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР