21-годишният блогър Танер Кук записва майтап за канала си в

...
21-годишният блогър Танер Кук записва майтап за канала си в
Коментари Харесай

Блогър засне шега с непознат, а той стреля по него СНИМКИ

21-годишният блогър Танер Кук записва подбив за канала си в YouTube в мола Dulles Town Center във Вирджиния, Съединени американски щати, когато чужд, който снима, се ядосва и го простреля в корема. 

Американецът беше в реанимация, откакто патрон прониза черния му дроб. Остава в болничното заведение след интервенцията. Бащата на момчето, Джерами Кук, сподели, че жлъчният мехур на сина му е бил отхвърлен по време на интервенция и че момчето е трябвало да приема мощни медикаменти, с цел да се оправи с болката.

" Случи се чужд да се обиди и реши да простреля сина ми, тъй като беше афектиран от това, което правеше момчето ми. Твърде доста хора се наскърбяват, без значение дали с право или не, и по-късно излизат отвън надзор. Просто е непоносимо и извънредно. Как могат хората да си помислят, че в света, в който живеем, в случай че си афектиран, тогава това ти дава правото да стреляш “, сподели Джерами Кук.

Танер и негов другар заснемали подбив пред фабриката за чийзкейк в заведението за хранене в мола Dulles Town Center, когато обвиненият Алън Коли извадил полуавтоматичен револвер и го прострелял, съобщава The Insider. Полицията задържа стрелеца в неделя, 2 април по отношение на случая.
 нарушител, човек, пандизчия Твърди се, че Алън Коли е извадил полуавтоматичен револвер и е прострелял тийнейджъра Снимка: Loudoun County Sheriff`s Office
Детективът по случая сподели, че Гугъл translate бил забъркан в шегата, а Кук задавал въпроси на индивида и държал телефона до лицето му, а той „ не го оцени “.

Танер Кук претърпя интервенция след стрелбата и сподели, че се е пошегувал с Коули за своя YouTube канал Classified Goons, който има над 40 000 клиенти. Шегата е снимана от един от приятелите на Кук и в този момент ще бъде употребена от прокурорите като доказателство по време на процеса. Блогърът сподели, че няма желание да стопира да разиграва с непознати в канала си.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР