2023 година ще е наситена със звездни раждания по холивудски.

...
2023 година ще е наситена със звездни раждания по холивудски.
Коментари Харесай

Бъдещите наследници на милионери: Топ холивудските звезди, които ще станат майки през 2023 г.

2023 година ще е наситена със звездни раждания по холивудски. Доста певици и актриси ще станат майки за първи път, а някои ще минат по пътя за повторно, трети или даже четвърти път. Ето кои хубавици ще чуят бебешки рев през 2023 година

5 Румър Уилис

34-годишната актриса показа в обществените мрежи, че е бременна за първи път, очаквайки правоприемник от брачна половинка си Дерек Томас. Щастливата вест беше оповестена посредством серия от черно-бели фотоси, на които се вижда вълнението на бъдещия баща. Румър е щерка на актьорите Брус Уилис и Деми Мур.

Виж още: " В България към момента не сме подготвени за това ": Венелин Кондаков гневен, насочи закана поради Ина Гаярди 

4 Блейк Лайвли

Красивата актриса ще стане мама за четвърти път, дарявайки с ново детенце Райън Рейнолдс. Двамата са несъмнено една от обичаните холивудски двойки и знак, че в Лос Анджелис може да има фамилии, които да имат пари, да са известни, само че и да са дружно от години.

3 Бехати Принслу

Моделът ще стане мама за трети път, а таткото е поп звездата Адам Ливайн. Двамата оповестиха предходната година, че чакат третото си детенце дружно. През 2022 година Адам бе забъркан в противен секс скандал, само че той съумя да резервира връзката си.

Виж още: Какво се случва в наши дни с паметната Стойка Пеперудата от " Big Brother 1 "?

2 Джеси Джей

Певицата Джеси Джей разгласи, че чака бебе. Тя разгласява в обществените мрежи поредност от фотоси, на които се виждат тест за бременност, посочил позитивен резултат, както и самата певица с изпъкнало коремче.Припомняме, че доскоро повече от година певицата претърпя импровизиран аборт.

Детето за нея беше дълго чакано и изстрадано - по-рано лекарите диагностицираха Джеси с неплодородие. Звездата нееднократно е признавала, че да стане майка е нейна фантазия. „ Бебето е всичко, което в миналото съм желала, а животът е толкоз къс. Самата бременност за мен беше знамение и прекарване, което в никакъв случай няма да не помни. И знам, че към момента ще имам всичко това “, показа певицата с потребителите след спонтанния аборт.

Виж още: Следновогодишна идилия: Фики показа необичаен кадър на цялото си семейство, напуснаха страната 

1 Криси Тейгън

Криси Тейгън е бременна и чака третото си детенце с артиста Джон Леджънд. Припомняме, че Криси претърпя импровизиран аборт преди време, който ѝ се отрази доста зле. Днес обаче наподобява, че всичко това е единствено неприятен спомен.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР