2022 дойде, а с нея и много предизвикателства, късмет и

...
2022 дойде, а с нея и много предизвикателства, късмет и
Коментари Харесай

Животът на тези 3 зодии ще се промени драстично през 2022

2022 пристигна, а с нея и доста провокации, шанс и нова обич за представителите на зодиака. В астрологията има планета на шанса и просперитета и това е колосът Юпитер. През идната година тя ще оказва помощ доста на трите водни знака в Зодиака: Риби, Рак и Скорпион, като всеки от тях има своя загадка за триумф, написа viewsofia.com.

Рак

Вашият зодиакален знак ще има необикновен шанс в чужбина. Ще имате куп благоприятни условия да се реализирате и да достигнете ново равнище на приходите надалеч от вкъщи, така че не се опасявайте да се съгласите на командировка или пренасяне в различен град или страна. Дори единствено пътуването е доста значимо, то може изцяло да промени мирогледа ви, да донесе нови познанства, пари и въздействие. Самите ви пътувания ще бъдат по-лесни, в сравнение с за представители на други знаци: визата ще бъде утвърдена елементарно и бързо, местата в самолета ще бъдат оптимално комфортни, усещанията и изгодите от пътуванията - ярки и ефикасни. Много евентуално е да желаете да измененията мястото си на престояване, да излезете от нормалната си рутина, да емигрирате или да си купите апартамент в чужбина. Овторете очи, огледайте се, премислете и скачайте - благоприятни условия ще има колкото желаете!

Успешни ще бъдат и съюзите с чужденци. Те могат да повлияят на кариерата ви или да решат някои от сложните проблеми, с които не можете да се справите сами.

Не забравяйте и за различен значим аспект от живота - учете, разширете хоризонтите си, бъдете през цялата година в позицията на възпитаник. Не е належащо да ходите да учите в университета, можете също да се запишете за курсове по личностно израстване, непознат език, астрология. Това ще ви донесе голямо персонално развиване и солидна опция за пробив в бизнеса.

Тази година е годината на разширение на вашето въздействие. Може би към този момент сте специалист и експерт в нещо, само че преди сте работили единствено във вашия град или сте обучавали някого, само че в дребни групи. Сега въздействието ви ще пораства осезаемо. Вместо един магазин - мрежа в цяла България и в чужбина. Вместо работа единствено на едно място, куп забавни командировки и пътувания. Вместо преподаване в дребни групи - ваш личен блог или огромен онлайн курс, който хиляди студенти по целия свят ще гледат.

Риби

Късметът тази година е на Рибите! В това отношение те са доста напред от всички останали знаци, просто тъй като Планетата на огромното благополучие транзитира точно през този знак. Всички фантазии на представителите на този сантиментален и артистичен знак ще се осъществен - една по една освен това по най-хубавия за вас метод. Тази година ще ви донесе известност в необятни кръгове, ще укрепи статута ви, ще накара близките да ви виждат и оценят. Хората ще търсят съвет, ще гледат на вас като на престиж, като на преподавател. Това е добър миг за разширение и самоуверено придвижване напред. Не пропускайте шанса си да станете известни и авторитетни (например посредством нараснала интензивност в обществените мрежи).

Обърнете особено внимание на диетата си - постоянно е допустимо да напълнеете през такива интервали, изключително в случай че сте склонни в една аили друга степен по природа. Възможно е също по този начин да усетите предпочитание за увеличение на устните, подлагане на пластична хирургия и използване на други способи за образни промени.

Доста евентуално е в интервала да сключите благополучен брак. Това ще е съюз, изпълнен с шанс, благополучие и статут в обществото. Съпругът може да бъде авторитетен, образован човек с положително финансово състояние. Също по този начин, дълго чаканата бременност може да настъпи в границите на настоящата година, изключително да средата на интервала.

2022 година е подобаващ миг да изразите себе си като персона, да създадете персонална марка. Вече имате доста познания и опит, тъй че започнете да го показвате на света. Време е да покажете на всички кои сте и на какво сте способни. И най-важното - не се опасявайте! Каквото и да вършиме, в очите на другите хора ще изглеждате интелигентен, благополучен и влиятелен, като човек, който си коства да следваш, който си коства да слушаш, тъй като той знае доста и се оправя чудесно. Годината на Риби, това е!

Скорпион

Още с настъпването на новата година евентуално сте почувствали, че шансът се връща в живота ви. Хобито ще бъде освен прелестно занятие, само че и ще се трансформира в източник на приходи. В резултат на това, можете да създадете бизнеса, за който постоянно сте мечтали, както и да напреднете в занятието си. Това няма да бъде просто дребен бизнес, а конкурентен план, който ще донесе пари, въздействие и статус, а и мощна убеденост в личните ви благоприятни условия. В астрологията вие, Скорпионите, сте предопределени да управлявате огромен поток от пари и да водите другите хора. Така че правете това, което вършиме по-добре от другите, осъзнайте гения си.

Ще има доста удоволствия, релакс, обществени събития. Ще усетите внимание от други хора: срещи, флирт, предложения. Може би ще получите абонамент за спа-салон или за концерт на обичания ви реализатор, непредвиден, само че желан подарък. ⠀

Дори фамилията ви може да усети смяната. 2022-та е добър интервал за попълване на семейството, за бременност. Ако към този момент имате деца, тогава в живота им може да има и ярки, съдбовни, щастливи събития. Например, продобиване на конкурс или влизане в университет, първи приход или женитба.

Късметът не ни обгръща дълго с лъчите си, тъй че не пропускайте шанса си. Не се опасявайте и действайте! Всичко ще стартира да идва от единствено себе си във вашите ръце и всички нужни принадлежности и хора ще се появят към вас, просто започнете да вършиме първите стъпки.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР