20 лева, таблет и телефон са коствали живота на 63-годишния

...
20 лева, таблет и телефон са коствали живота на 63-годишния
Коментари Харесай

Братът на задържания Сали за убийството в Разград: Батко ми не може да направи такова нещо

20 лв., таблет и телефон са коствали живота на 63-годишния таксиметров водач Красимир. Той беше погубен по изключително нечовечен метод в сряда вечерта по пътя сред Разград и село Дянково.

Основният претекст за закононарушението се оказал обир - версия, която в началото беше считана за минимум евентуална от криминалистите. 22-годишен мъж на име Сали е хванатият за убийството на таксиметровият водач.

„ Банкнотите, кървавите са открити в една игрална зала. Tой идва пешком от селото, с цел да ограби и да играе хазарт, това е истината.За нас това е причинителят на закононарушението. Доказателствата са красноречиви. Сочи съответни улики, както във връзка с себе си - по този начин и движимости, които е лишил от жертвата ”, споделя Тихомир Тодоров, областен прокурор на

Още не са подготвени проучванията от които ще стане ясно дали упрекнатият е бил под влияние на алкохол или опиати. Разследващите считат, че закононарушението е осъществено, поради
хазартна взаимозависимост. При задържането мъжът е оказал опозиция. Той е родом от близкото до Разград село Каменар.

Братът на Сали не има вяра,че брат му е кадърен да извърши ликвидиране. " Батко ми не мога да прай такава нещо ", безапелационен е той.

Прокуратурата ще повдигне обвиняване на Сали за обир, съпроводен с ликвидиране./168chasa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР