20-годишният пловдивчанин Ивайло Найденов остава още за три дни в

...
20-годишният пловдивчанин Ивайло Найденов остава още за три дни в
Коментари Харесай

Синът на шефа на НАП в Пловдив, прегазил пешеходка, остава още 3 дни в ареста

20-годишният пловдивчанин Ивайло Найденов остава още за три дни в ареста, оповестиха от Окръжна прокуратура-Пловдив, заяви dariknews.bg.

С разпореждане на наблюдаващия прокурор, мярката на сина на шефа на данъчните Венелин Найденов, е удължена на 72 часа. Очаква се в понеделник държавното обвиняване да внесе искане за налагане на непрекъсната мярка задържане под стража.

Според проверяващи, синът на началника на Търговско дружество на Национална агенция за приходите в Пловдив има брошура от май 2017 година. През декември същата година, за първи път свидетелството му за ръководство на автомобил е било отнето поради превишена скорост.

Найденов бе задържан на 29 август, откакто се разбра, че той е прегазил 78-годишна жена в пловдивския квартал „ Тракия “.

Жената е пресичала улицата, когато е била блъсната от младежа, който по-късно напуснал мястото на престъплението. Според татко му, младежът блъснал дамата на заден ход и не схванал какво е направил. Впоследствие дамата умря в болничното заведение. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР